Pinsekirken følger myndighetenes retningslinjer om sammenkomster.

Smitten sprer seg, og Nordre Follo kommune har vedtatt nye restriksjoner som innebærer at vi ikke kan arrangere gudstjenester i Pinsekirken de neste par ukene. Søndag formiddag kan du se en video-andakt på Facebook.

Så snart vi har noe nytt å melde, informerer vi deg via Facebook og her på hjemmesiden.

Men Pinsekirken er mer enn gudstjenesten søndag formiddag, og den er definitivt mer enn lokalet vi samles i. Pinsekirken er først og fremst en gjeng flotte mennesker som ønsker å følge Jesus i hverdagen, og å fortelle de gode nyhetene om ham overalt der vi kommer. Derfor holder vi ikke opp å være kirke selv om vi ikke kan møtes fysisk. Vi bare tilber, lovsynger, vitner og sprer de gode nyhetene på andre måter og andre steder!

What do you want to do ?

New mail