Godt nytt år!

Den største gaven hvert år – et nytt år!
Et nytt år med nye muligheter og nytt håp!

Vi skriver år 2023 av en grunn – det er 2023 år siden Kristus kom til jorden.
Det er så lenge siden Gud sendte sin mest dyrebare gave til jorden for å redde alle mennesker fra en evig fortapelse til et evig liv. Enten vi forstår det eller ikke.

NYE TIDER
Pinsekirken er godt inne i nye tider.
Vi er, i år en kirke som fyller 90 år! 90 år med ulike sesonger med medgang og motgang, oppturer og nedturer. Som et hvilket som helst 90 år gammelt liv.

Alderen på kirken vår handler mer om stabilitet enn om alder.
Gjennom å invitere til Alpha så ønsker vi å revitalisere kirken og gudstjenestene våre. Vi ønsker å gi alle i vårt nærområde og hele Nordre Follo et godt fellesskap og en smak av Jesus.

Om du ønsker å vite mer om vår kirke anbefaler vi deg å komme ALPHA. Hver torsdag fra 2. februar 2023 møtes vi kl 1900 for en enkel kveldsmat, en kort film med et sentralt tema også en samtale i en fast gruppe. Det er lov å komme og sjekke ut hva dette er, du trenger ikke binde deg til et helt kurs.

På Alpha bygger vi relasjoner og vennskap. Her blir vi godt kjent med hverandre i en trygg atmosfære hvor du kan dele eller la være. Ditt perspektiv blir respektert.

Gjennom SAMLIVSKURSET ønsker vi å bringe en gave til våre nære omgivelser for å styrke samlivet, familiene og samfunnet. Alle trenger litt service på samlivet innimellom og vi tilbyr dette helt gratis til deg og din partner. La deg ikke skremme av at det er en kirke som inviterer – temaene som tas opp er like aktuelle for troende som for ikke troende. Dette er ikke et kurs dere lærer om Gud og kristen tro. Her får dere nyttig undervisning og nyttige verktøy for å bygge det beste samlivet.

Så, selv om Pinsekirken har en lang historie ved Solbråtan stasjon, så er det på ingen måte en utdatert kirke. Vi satser friskt på arbeid blant de unge og ønsker på nytt å bygge opp denne delen av virksomheten.

Trenger du en kirke i nærheten – ikke kjør forbi Kolbotn, men stopp innom, bli kjent med oss også håper vi du skal finne din plass i fellesskapet.

Beste hilsen Carina Grelland Harsem
Pastor i PK.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *